vuurvogel | alice kelder
natuur en klank als medicijn
over mij | alice kelder | vuurvogel


Dienstbaarheid 🤍

Nee, ik heb geen opleiding gedaan voor Soundhealing. Ik heb hier niet voor gekozen, maar Soundhealing heeft mij gekozen. Jaren geleden! En datzelfde geldt voor mijn werk als Sjamanka. Lang geleden heeft een oude Sjamaan mij terug laten herinneren, de wijsheid van oeroude natuurreligies, die nog diep verborgen lag in mij. Samen hebben we dit terug leven in geblazen. Ik hoorde de roep en kon niet anders meer dan er gehoor aan geven.

Maar dat wil niet zeggen dat ik maar een dotje doe.

Tijdens mijn Vuurvogel sessies zit ik in totale overgave bij mijn instrumenten, zonder te weten wat ik ga doen, leeg, helemaal leeg. Ik maak verbinding met de energie en vraag aan het instrument “Vertel het me maar, laat het me maar zien en voelen en horen hoe ik je mag bespelen nu, hier in deze setting”. Ik dien. In alle zuiverheid.

In het niet weten, in het onvoorbereid zijn, in de totale overgave, daar zit de magie verstopt van mijn Sounds of Medicine.

De instrumenten bespelen mij. Ik ben de armen en de benen van het instrument. Ik ben dienend aan de muziek tijdens mijn ceremonies en dat maakt het best bijzonder.

De instrumenten zijn bij mij omdat ze door mij bespeeld wilden worden. Ze kozen mij, in plaats van andersom. De RAV, de Gongs, de Drums, de Kristalharp, de fluiten en alle andere instrumenten. Zij hebben hun verhaal, waarom ze bij mij zijn, in mijn Tribe.

Zij hebben ook hun verhaal naar jou, een voedende boodschap, een trilling en helende vibratie. Zonder woorden. Want daar doen ze niet aan. Het is alleen in de energie waar het gebeurt.

En ik ben alleen maar dienstbaar. Dienstbaar aan al deze mooie medicijnen. Vanuit mijn diepe zijn als Sjamanka. En daar ben ik zo dankbaar voor, dat me dit is gegeven, dat ik dit mag doen en doorgeven aan iedereen die het wilt ontvangen.

Welkom om dit zelf eens te komen ervaren. Want woorden zijn ook maar woorden.

 

 

 


  
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn