vuurvogel | alice kelder
natuur en klank als medicijn
sounds of medicine


Sounds of Medicine is een bijzonder en transformerend ritueel waarin de kracht van klankhealing en sjamanistische technieken samenkomen. Het gebruik van klank in de geneeskunde heeft een oeroude traditie en het is wetenschappelijk bewezen dat het een zeer helende werking heeft op het emotionele brein.

Welkom in het Wonderland van Soundhealing gebaseerd op oeroude principes en tradities van de Natives en andere natuurreligies.

Een ceremonie van diepe heling en verbinding met jezelf. 

Met de gewijde drums, de ratels, de gongs, stem, klankschalen, het windorgel, koshi en meer als sleutel tot genezing. Met ook de stilte, De stilte, die de opening geeft om te verwerken en voelen, om te integreren en verdiepen. 

De instrumenten die medicijnen zijn, worden bespeeld vanuit bezieling en met passie, zorg en liefde. Er wordt afgestemd op de energie die aanwezig is, waardoor elke sessie een eigen karakter krijgt. Vuurvogel werkt vanuit een liefdevolle diepgaande verbinding met haar eigen oorspronkelijke veld, vanuit haar bron. 

Terwijl jij lekker op je matje ligt met je ogen dicht, doen de instrumenten hun werk. Ze nemen je mee op reis. Ze trillen daar naartoe waar liefde en aandacht nodig is. De instrumenten trillen zware energie los die als negatieve ballast opgeslagen zit. Ze heffen blokkades in je lichaam op. Dat doen ze heel subtiel, heel liefdevol en zacht. Ze stemmen je af op de hartslag van Moeder Aarde, ons natuurlijk ritme. Dat geeft je een gevoel van diepe ontspanning, van thuiskomen.

Tijdens de ceremonie ontstijg je even je eigen wereld en er ontstaat een verbinding met een intens helend veld. Je zal je gedragen voelen door iets groters, je kan voelen dat er heling en transformatie plaatsvindt, dat je hart opengaat. Je ervaart een doorbraak of een bevrijding en een eenheid met alles wat is. 

Sounds of Medicine wordt in groepen gegeven (zie agenda) maar kan ook individueel ontvangen worden. Bij individuele ceremonies wordt er alleen met jouw energie gewerkt en is het effect vele malen dieper en krachtiger. Je moet je voorstellen dat je in het midden van de ruimte ligt met alleen maar medicijnen om je heen die er op dat moment alleen voor jou zijn. 

Sounds of Medicine, omdat je niet langer hoeft rond te lopen met een vracht aan oude ballast die je uiteindelijk ziek kan maken op welk niveau ook. Sounds of Medicine helpt je om die oude ballast op te ruimen zodat je weer voluit en vrij kan leven! Sounds of Medicine kan je ook preventief inzetten. Als onderhoud om gezond en lekker in je vel te blijven.

De ceremonies worden in groepen gegeven (zie agenda)  maar ook individueel in de praktijk in Rijsbergen.

Opgeven of maken van een afspraak via whatsapp 06-23388761 of mail info@vuurvogel.eu.

Een ceremonie duurt ongeveer 2 uur. 
 


 

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn