vuurvogel | alice kelder
natuur en klank als medicijn

Lilith en Sounds of Medicine. 


Lilith en Sounds of Medicine, een bijzondere energie, bijzondere combinatie. 

Een aantal groepsceremonies worden in de energie van Lilith gegeven, zie onder het kopje "agenda".
Bij de ceremonies in de praktijk in Rijsbergen is Lilith standaard aanwezig. 


De Gong “het oog van Lilith”, de Native Flute in F die direct op het hart werkt (creatie van Richard Raaphorst) en de bezegelde Lilith drum (creatie van Iwan de Groot) zijn prominent aanwezig bij deze ceremonies, niet alleen als ze bespeeld worden, maar hun aanwezigheid op zich is al meer dan voelbaar. De Gong van een meter doorsnee is door de maker Storm van der Burgt niet voor niets zo genoemd. Lilith is een krachtige vrouw, diep verbonden met haar bekken.  Ze was de eerste vrouw van Adam, maar Adam vond het lastig om een vrouw aan zijn zijde te hebben die gelijkwaardig aan hem was. Dus Lilith vertrok de woestijn in en Adam kreeg Eva, die ondergeschikt aan hem was. Nu is de tijd rijp dat Lilith de woestijn uitkomt en haar klank laat horen om de energie tussen het mannelijke en vrouwelijk te herstellen, terug in balans te brengen. Haar pure vrouwenkracht is zo voelbaar, en nodigt je uit terug in verbinding te gaan met jouw oerkracht, te zakken in je bekken door alle pijn en ellende heen die daar ligt opgeslagen, om van daaruit voluit jouw menszijn te leven. De vorm van het oog doet denken aan de Visca Piscis, die staat voor balans en creatie als resultaat van bewustwording van de mannelijke en vrouwelijke energie. De Visca Piscis is de vorm die ontstaat in de 2 cirkels die elkaar overlappen. Het mannelijke en het vrouwelijk. De Visca Piscis is een perfecte creatie als de cirkels symmetrisch en uitgebalanceerd zijn. Het oog van Lilith is de verbinder, heelt het mannelijke en het vrouwelijke zodat ze vanuit gelijkwaardigheid elkaar kunnen vinden in een deel overlapping. Het oog van de 2 cirkels, waarin het mannelijke en vrouwelijk elkaar kunnen ontmoeten en samensmelten, zonder hun ware aard te verliezen, zonder in te boeten van dat deel waarin ze volledig mogen zijn, waarin ze bedoeld zijn te zijn, waarin hun kracht ligt. Lilith brengt de man in zijn man zijn en de vrouw in haar totale vrouwelijkheid en van daaruit maakt ze de verbinding, het oog, de Visca Piscis, de Mandorla.
De Native Flute in F opent het hart op een liefdevolle zachte manier waarna de Gong en Lilith drum via het hart in het bekken hun werk kunnen doen. Dit krachtige trio versterkt en draagt elkaar, er ontstaat een prachtige zuivere synergie.


Sounds of Medicine


Sounds of Medicine is een bijzonder en transformerend ritueel waarin de kracht van klankhealing en technieken uit oude natuurreligies, zoals het Sjamanisme en Druiden, samenkomen. Het gebruik van klank in de geneeskunde heeft een oeroude traditie en het is wetenschappelijk bewezen dat het een zeer helende werking heeft op het emotionele brein. In deze ceremonie wordt er vanuit een Sacred Space gewerkt. Binnen die ruimte ontstaat een helende samenwerking, een krachtig energieveld vanuit verbinding met het oorspronkelijk veld, waarbinnen de healing mag plaatsvinden.

Terwijl jij lekker op je matje ligt met je ogen dicht, doen de gong en drums en andere medicijnen hun werk. Ze nemen je mee op reis. Ze trillen daar naartoe waar liefde en aandacht nodig is. De drums trillen zware energie los die als negatieve ballast opgeslagen zit. Dat doen ze heel subtiel, heel liefdevol en zacht. De drums stemmen je af op de hartslag van Moeder Aarde, ons natuurlijk ritme. Dat geeft je een gevoel van diepe ontspanning, van thuiskomen.

Tijdens de ceremonie ontstijg je even je eigen wereld en er ontstaat een verbinding met een intens helend veld. Je zal je gedragen voelen door iets groters, je kan voelen dat er heling en transformatie plaatsvindt, dat je hart opengaat. Je ervaart een doorbraak of een bevrijding en een eenheid met alles wat is.

Deze bijzondere ceremonie in de energie van Lilith wordt gegeven door Vuurvogel - Alice Kelder. Alice is ingewijd in de oeroude tradities van natuurreligies en werkt als Soundhealer | Sjamanka. Vuurvogel | Alice Kelder werkt puur en authentiek, vanuit bron, vanuit de verbinding met haar oorspronkelijk veld, vanuit licht en liefde.


Aanmelden voor deze ceremonies of voor het maken van een afspraak in de praktijk graag een mail of whatsapp naar 06-23388761 | info@vuurvogel.eu. Na aanmelding ontvang je nadere informatie. Voor data, check de agenda! Een aantal ceremonies zullen speciaal voor vrouwen zijn, als drager van de transitie van Eva naar Lilith.

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn