vuurvogel | alice kelder
natuur en klank als medicijn




Dreamtime Healing met Richard Raaphorst en Alice Kelder


Richard Raaphorst (Kokopelli’s Place) en Alice Kelder (Vuurvogel) organiseren dit bijzonder transformerende Dreamtime Healing concert waarbij (sjamanistische) klanken als voornaamste medicijn worden ingezet.


Ze nemen je mee op een droomreis, een innerlijke reis, waarin je gedragen wordt naar de droomtijd, de fase tussen waken en slapen, de fase waarin je het meest tot ontspanning komt.


Een Dreamtime Healing concert is een klankritueel dat zijn oorsprong kent in verschillende tradities van natuurvolkeren, zoals het Sjamanisme. Het is gebaseerd op oerklanken van didgeridoo, sjamanendrums, snaarinstrumenten, klankschalen, rainstick, native fluiten, stem, maar ook de gong zal prominent aanwezig zijn met haar vibraties.


Terwijl jij heerlijk op je matrasje ligt, zullen Richard en Alice rondom je werken en over je lichaam spelen. Soms wordt er een hand op je lichaam gelegd voor extra healing en energie. Je ontvangt een klankmassage die een helende werking heeft op lichaam en geest. Het helpt je stress, vermoeidheid, angsten en spanningen los te laten.


Het gebruik van klank in rituele vorm heeft een lange traditie in geneeskunde, zoals het Sjamanisme. De vibraties van de instrumenten vormen een innerlijke massage waardoor spanningen zowel in het lichaam als in andere lagen van het bewustzijn losgemaakt en opgelost worden. Deze ontspanning zorgt voor het terugvinden van harmonie, innerlijke vrijheid en ruimte. Dit ervaart iedereen anders en op zijn eigen wijze. Tevens kan je ervaren dat je elk concert weer anders beleeft.


Er wordt niet volgens een vast plan gewerkt, maar puur intuïtief en er wordt geïmproviseerd in het moment.


Het is belangrijk dat je een Dreamtime Healing onbevangen en zonder verwachtingen in gaat. Laat je maar heerlijk meenemen op jouw innerlijke reis, in vertrouwen en overgave.
Sommigen komen in verband met hun klachten, anderen voor de spirituele ervaring, of voor een zeer diepe ontspanning, of voor twee uur heerlijk genieten.


Alle instrumenten worden bespeeld vanuit liefde, passie en diep respect. Richard en Alice hebben jarenlang ervaring met het geven van Soundhealings, zijn deskundig en hebben een gedegen achtergrond en integriteit.


Om een zuivere en serene energie in de ruimte te creëren, waarbinnen we veilig ons werken kunnen doen, zal er aan het begin gesmudged worden met Palo Santo en/of salie, andere kruiden of harsen.





 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn